Hello World!

Merhabalar, uzun bir süredir buralarda yoktum,
muhtemelen az ilgiden haha (acı gülüş)

Kısa da olsa bazı şeyleri yazmak gerek diye buralardayım yine.

Kimim: Açıkçası dinazorlardan biriyim. Bilgisayar çağının doğuşuna ve yükselişine tanık oldum, tek disketle çalışan bilgisayarlardan bulut üzerinden çalışan bilgisayarlara tanıklık ettim. Boş da durmadım, 91-92 yılları arasında o zamanlar commodore/amiga ile yarışmaya çalışan amstrad bilgisayarımda birçok oyun ve program yazdım. Hatta hala o bilgisayarımın işlemcisini saklarım, 36AA işlemci. Hey gidi... Daha ilerde çeşitli işlerde çalışırken en keyif aldığım şeyin yine bilgisayar oyunları yapmak olduğunu çalıştığım oyun firmasında proje yöneticiliği yaparken bir daha anladım. Aradan yıllar geçti ve önce biraz unreal arada az c++ derken şu aralar kotlin ile android için oyun ve program yapmakla ilgileniyorum.

Son yaptığım şeylerden bahsederken, yayınları da unutmamak lazım:
16 Eylül 2018 den beri http://twitch.tv/thesirdante adresinde yayınlar yapıyorum. Yayınlara başlamamın 3. ayından beri de Affiliate (ki aslında çok kolay-izleyici ortalaması 3 olması gerekiyor sadece) olarak hem oyun oynuyorum hem izleyicilerle haberlere bakıyoruz, hep beraber git gide büyüyen Azizler klanı ile birlikte değerli insanları toplayıp eğleniyoruz.
Yayın saatleri Cuma-cumartesi-pazar 21.00 dan sonra (bazen biraz daha gecikme olabiliyor)

Peki ya Cyberpunk?
Cyberpunk Zine, benim bir arkadaşımla beraber 1994 yılında çıkardığımız Fanzine'dir. Bununla ilgili detaylı bilgi bir sonraki post işlenecek muhtemelen.

Şimdi reklamlar:
https://www.twitch.tv/thesirdante
https://www.instagram.com/thesirdante/
https://twitter.com/TheSirDante
https://www.youtube.com/channel/UCx5YH2J4Y1KLd_I0rvb7A1g/
https://www.facebook.com/AzizlerTheSaints/



Comments

Post a Comment

Popular Posts